Надходження компресійних фітингів Unidelta

Надходження компресійних фітингів Unidelta

09 травня 2019р.

Нове надходження компресійних (затискних) фітингів Unidelta для поліетиленових труб малих діаметрів (від 20 мм до 110 мм) очікується 11 травня. Продукція буде доступна для реалізації з понеділка 13.05 (після прийому та оприбуткування на складі).

Також повідомляємо, що компанія Unidelta S.P.A. (Італія) розширила номенклатуру компресійних фітингів і запускає в серійне виробництво новий артикул Коліно ПЕ-ПЕ з кутом повороту 45° (код 1018). На складах компанії ТВК ІНФРА цей артикул буде доступний влітку (найімовірніше за все наприкінці червня). Виробництво Колін ПЕ-ПЕ під 45° анонсовано для діаметрів 20 мм, 25 мм, 32 мм, 40 мм, 50 мм і 63 мм. Технічна та комерційні інформація про новинку буде доступна найближчим часом.

Компанія ТВК ИНФРА, як найбільший дистриб'ютор в Україні, збільшила обсяги реалізації затискних фітингів Unidelta в 2019 році на 23% в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року. Такому зростанню сприяє не тільки бездоганна якість продукції Unidelta, яка вже стала загальною, а й зважена цінова політика компанії, сервіс та оперативність при обробці замовлень, натхненна робота всього колективу ТВК ІНФРА та наших регіональних представників.

Повернення до списку